Frue Kirkeplads 4
8000 Aarhus C
69156850
info@keyseraarhus.dk
https://keysersocial.dk/
Med vores kreative og smagfulde menu, opmærksomme og personlige betjening samt fokus på detaljen, tager vi det bedste fra Fine Dining-universet og tilsætter en god portion personlighed og uformel atmosfære.
Keyser Social
Vi kalder det Nice Dining.
Menu
Snacks
– Pocheret hummer med syltet wasabi, tilsmagt med japansk togarashi mix & serveret på sprød senbei chip.
– Frisk makirulle af agurk i daikon med gomasauce lavet på ristet, hvid sesam, soyasauce & yuzu.
– Tyndtskåret tun serveret med ponzu-yuzu soyasauce, friske radiser & Sakura karse.
Forret
– Thaisuppe med kokos, kaffir-limeblade, citrongræs & ingefær. Serveret med wonton dumpling med kylling & svampe. Toppet med purløgsolie & urter.
– Soyabraiseret svinebryst, serveret med syrlig misomayo & grillede, syltede, grønne jalapenos.
– Flamberet oksekød i soyasauce, serveret med sort pebercreme & japansksyltede rødløg. Toppet med friske ribs & karse.
Mellemret
– Langtidsstegt okse short ribs med thaiurter, glaceret med BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg, citrongræsolie & shisoblade.
– Friteret kammusling i kataifi dej, serveret med Unagi-sauce, purløg/wasabicreme & brøndkarse.
– Stegte thai-rejer med mango, chili, lime, koriander & peanuts. Serveret i et frisk shisoblad & spises med fingrene i én bid.
Hovedret
– Frisk salat serveret på sprød wonton, toppet med spicy Keyser Nam Duk-sauce.
– Keysers grønne karry med benfri kylling, edamame, zucchini & spicy, aromatiske asiatiske urter.
– Jasmin ris dampet i kokosmælk & urter. Serveret med Vesterhavsost & sprøde cashewnødder.
Dessert
– Thaidessert lavet med kokoscreme på vanilje & friske jordbær. Serveret med frisk, sød passionsfrugtsorbet & sprød tuiles.
Drikkevarer
2x Riesling Kabinett Jungfer, Fred Prinz, 2020
4x Tiger (Øl)
1x Sapporo (Øl)
Deltagere: Jacob, Jesper, Morten, Thomas L. & Thomas S.
Pris: 3775
Notefelt. Udfyld med tips eller andre råd omkring stedet. Vent med anmeldelse til selve den del.
















Leave feedback about this
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.